Descargar AudioLibro El dia que Barcelona va Morir (Catalan) de Enric Calpena

Descargar AudioLibro El dia que Barcelona va Morir (Catalan) de Enric Calpena año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: El dia que Barcelona va Morir (Catalan)
 • Autor del audiolibroEnric Calpena
 • Fecha de publicación: 8/4/2018
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela contemporánea
 • ISBN: 9788416930791
 • Valoración del audiolibro: 4.72 de un máximo de 5
 • Votos: 447
 • Autor(a) de la reseña: Mario Cahua
 • Valorado con una puntuación de 4.88 de un máximo de 5
 • Fecha: 23/7/2018
 • Duración: 5 horas con 5 minutos (208 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 30/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - TTA - MPEG4 - MP3 - AAC - FLAC - WAV (compresión TAR.BZ - BZ - ZIP - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 33 páginas
 • Duración del resumen (audio): 23 minutos (16.5 MB)
 • Servidores habilitados: 4Shared - Google Drive - Dropbox - Mediafire - Uploaded - 1337x - DivShare - FreakShare - FileServe - ADrive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: El prestigiós divulgador històric Enric Calpena ens explica l'episodi més devastador de la Barcelona del segle X, la ràtzia d'Almansur: el dia que la ciutat va estar a punt de desaparèixer per sempre. Una de les llegendes més fascinants de la nostra història. «L'any del Senyor 985, trigèsim primer del regnat de Lotari, rei dels francs, els exèrcits sarraïns van avançar i van arribar fins a Barcelona. Devastant tota la terra, van prendre la ciutat, la van despoblar i incendiar. Tot el que s'havia guardat en el seu interior es va cremar, i el que va escapar al desastre s'ho van emportar els assaltants.» Tot això va passar el dia que Barcelona va morir...Ipso die quando Barchinona interiit... El visir Almansur avança amb quaranta mil homes, decidit a saquejar la ciutat de Barcelona, la capital del comtat més poderós del sud dels Pirineus. L'experimentat comte Borrell, el jove vescomte Udalard, la seva esposa Riquilda, la sàvia vescomtessa vídua Geriberga, l'intel·ligent ardiaca Arnulf i el criat Gondemarus, entre molts altres, es disposen a defensar la ciutat. Però potser la desgràcia que s'apropa a les muralles és només una prova que l'Anticrist està a punt de desencadenar tota la seva fúria sobre els habitants de Barcelona, com ja ho ha fet a Roma i en a...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros de la editorial ROSA DELS VENTS

Otros audiolibros del año 2018