Descargar AudioLibro Més Operació Urnes de Xavi Tedo

Descargar AudioLibro Més Operació Urnes de Xavi Tedo año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Més Operació Urnes
 • Autor del audiolibroXavi Tedo
 • Fecha de publicación: 26/7/2018
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788466424066
 • Valoración del audiolibro: 4.95 de un máximo de 5
 • Votos: 614
 • Autor(a) de la reseña: Octabiana Arrollo
 • Valorado con una puntuación de 4.34 de un máximo de 5
 • Fecha: 4/9/2018
 • Duración: 2 horas con 48 minutos (112 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 03/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: OPUS - WMA - OGG - WAV - MPEG4 - MOD - FLAC - MP3 (compresión XZ - TAR.BZ - ZIP - TAR.XZ - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 26 páginas
 • Duración del resumen (audio): 19 minutos (13 MB)
 • Servidores habilitados: FileServe - 4Shared - MyUpload - SpiderOak - MEGA - MyUpload - Hotfile - Dropbox - Google Drive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Després de l’èxit aclaparador d’Operació Urnes, amb més de 50.000 exemplars, arriba Més Operació Urnes, la crònica periodística ampliada de l'operatiu clandestí que va permetre que l'1 d'octubre del 2017 a Catalunya hi hagués urnes als col·legis electorals i es pogués celebrar el referèndum d'autodeterminació, amb noves informacions que evidencien com l’entramat va superar qualsevol relat de ficció. Així, a partir del testimoni dels cervells de l'operació i dels seus principals protagonistes, molts d'ells amb pseudònims, descobrirem una història absolutament increïble. A partir de milers de voluntaris es va crear una xarxa popular, organitzada de forma secreta i piramidal, que va fer possible que el tresor més preuat arribés al seu destí. Un relat que sens dubte restarà per sempre en la memòria col·lectiva de moltes generacions. No és fàcil per al Lluís i el Marc guardar les aparences aquell dia. Però són discrets i, tot i la seva implicació cabdal en l’1-O i la repressió posterior, estan tranquils. Sobretot el Marc. "Què he fet d’il·legal, jo? Em poden interrogar, però jo no he fet res d’il·legal en territori francès", deixa clar. "Estic orgullós d’haver-hi participat, però no he fet més que les altres dues mil o tres mil persones implicades o que el ‘malparit’ que va entrar l’urna al poble on jo era el dia 1", diu amb un somriure murri. Un somriure que manté perquè està convençut que, tot i els entrebancs, "un dia o altre Catalunya serà independent".

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales